Müge Boz iç çamaşırlarıyla hamilelik pozu verdi!

Müge Boz iç çamaşırlarıyla hamilelik pozu verdi!
Doğuma sayılı günler kala Müge Boz, eşi Caner Erdeniz ile olay hamilelik fotoğraflarına imza attı, hamilelik sürecinde kendini daha kadınsı hissettiğini söyledi.

Müge Boz iç çamaşırlarıyla hamilelik pozu verdi!

Basketbolcu sevgilisi Caner Erdeniz ile aniden İspanya'da evlenen Müge Boz, evliliğinin üzerinden çok geçmeden hamilelik müjdesi vermiş, ani evliliğin nedeni ortaya çıkmıştı. Şimdilerde bebeğini kucağına almaya gün sayan Müge Boz, fotoğrafçı Fırat Meriç’e olay pozlar verdi. 

muge-boz-ic-camasirlariyla-hami-ohzb-png.png

"Hamilelik süreci, kadının en dişi ve en çekici olduğu dönem bence'' diyen başarılı oyuncu Müge Boz, hamileyken kendisini daha kadınsı hissettiğini söyleyerek şu açıklamalara imza attı: 

muge-boz-ic-camasirlariyla-hami-scdm-png.png

“Hayatımın en önemli dönüm noktalarından birini bu fotoğraflarla ölümsüzleştirmek istedim. Konsepti ben belirledim, kıyafetleri de kendim seçtim.''

muge-boz-ic-camasirlariyla-hami-4jg1-png.png

''Cicili bicili kıyafetler istemedim. Çünkü tam tersine daha dişi, daha kadınsı, daha özgüvenli, ayakları yere basan bir ruh hali içindeyim. Hamilelik süreci, kadının en dişi ve en çekici olduğu dönem bence.''

muge-boz-ic-camasirlariyla-hami-8jzn-png.png

Peki, Müge Boz kimdir?

Müge Boz, 13 Nisan 1984 tarihinde dünyaya geldi. Annesi Yugoslavya göçmeni, babası ise Egelidir. Bir kız kardeşi vardır. Çocukluğu İstanbul’da geçen Müge Boz, 12 yaşındayken babasının işi nedeniyle İzmir’e Karşıyaka’ya taşınmıştır.

İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesi'nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi.

Norveç'te Hogskulen i Volda ismindeki okuldan burs kazanarak, orada 'strategic design', 'digital photography' eğitimleri almıştır.

11 sene bale, 4 sene piyano eğitimi almıştır. Birçok spor dalıyla (yüzme, tenis, paten, voleybol, motosiklet) ilgilenmiştir.

Son bir yıldır düzenli olarak yoga yapmaktadır. 2011 yılında Şüphe adlı dizide Meltem karakterini ve Karakol adlı dizide Ada karakterini canlandırmıştır.

 

Ayrıca modellik de yapmaktadır. Vogue, Tempo, Marie Claire, Women's Health, İnstyle gibi dergilerde moda cekimleri yapmıştır. 

İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinden sezon sonu ayrılmıştır. TRT 1 de Gurbette Aşk adlı dizide rol almaktadır. Son olarak Kayıt Dışı dizisinde rol almıştır.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar