Müge Anlı'yı çıldırtan anlar! Sana bir yumruk atarım bir de yer çarpar 

Müge Anlı'yı çıldırtan anlar! Sana bir yumruk atarım bir de yer çarpar 
Müge Anlı canlı yayında 'Karısı hak ettiyse, dövmüştür' diyen adama 'Ben şimdi sana kameranın içinden sana bir yumruk atarım, bir de yer çarpar' diye tepki gösterdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına telefonla bağlanan ve eşine şiddet uygulayan şahıs hakkında 'Karısı hak ettiyse, dövmüştür' diyen izleyiciye, Müge Anlı “Kameranın içinden bir yumruk atarım bir de yer çarpar. Alın yayından” dedi.

35 yıllık eşi Sevgi Kıranlı’nın artık eve dönmesini isteyen ve 3 aydır eşine ulaşamayan Davut Kıranlı, Müge Anlı’ya başvurarak bir an önce karısının bulunmasını ve geri dönmesini istedi.

Ordu’nun Akkuş ilçesinde yaşayan 5 çocuk annesi 49 yaşındaki Sevgi Kıranlı'nın, 4 Kasım’da kayıplara karıştığı belirtildi.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşmak için canlı yayına bağlanan bir izleyici “Hak etmişse dövmüştür karısını” ifadelerini kullanınca Müge Anlı şu yanıtı verdi:

"Beyfendi bakın ben size bir şey söyleyeyim mi, gerçekten kameranın içinden bir yumruk atarım, bir de yer çarpar. Ne demek haketmiştir, dövmüştür. Saçma sapan konuşmayın, benim de sinirlerimi bozmayın. İnşallah siz de hakedersiniz sizin de ağzınızı burnunuzu kıraralar o zaman. Böyle söylüyorum hoşunuza gidecek mi? Alın yayından."

İŞTE O ANLAR: 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar