Müge Anlı'yı canlı yayında şoke eden olay!

Müge Anlı'yı canlı yayında şoke eden olay!
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan ve 20 farklı suçtan 24 yıl ceza alan, korona virüs nedeniyle tahliye edilen konuğun ifadeleri Müge Anlı’yı şok etti. Anlı, konuğun açıklaması sonrası "O zaman biz boşuna uğraşmayalım ya. Polis de uğraşmasın" diyerek tepki gösterdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan bir kişi 24 yıl ceza alarak cezaevine girdiğini  ve infaz yasasından faydalandığı sonrasında da korona virüs sebebiyle de çıktığını söyledi. Bunun üzerine Müge Anlı, "O zaman biz boşuna uğraşmayalım" diyerek tepki gösterdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 24 yıl ceza alan fakat korona virüs sebebiyle çıktığını öğrenen Müge Anlı konuğa, "Sen birini mi öldürdün" sorusunu sordu. Konuk "oraları karıştırma abla ya" cevabını verdi.

Bunun üzerine Müge Anlı "Madem 24 yıl ceza aldın, şimdi nasıl dışarıdasın" diye sordu.  2017'de cezaevine girdiğini ve çıkarılan yasalarla birlikte tahliye edildiğini söyleyen konuğun sözleri karşısında Anlı, "24 yıl ceza alması için birinin ne yapması gerektiğini biliyoruz. O zaman boşa mı kürek çekiyoruz" dedi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar