Müge Anlı'da şok olay: Cinleri kullanıp, 350 bin lira dolandırdılar

Müge Anlı'da şok olay: Cinleri kullanıp, 350 bin lira dolandırdılar
"Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılan 25 yaşındaki Adile Yeşilgöz'ün anlattıkları şok etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dikkat çeken bir hikaye yer aldı. Adile Yeşilgöz adlı kadın, evlilik vaadi ile cinlerin de bahane edilerek, 350 bin lirasını alındığını anlattı. Genç kadın, evlilik hazırlığı yaptığı adamın nişan gününde yanında hoca olarak tanıttığını bir kişiyle geldiğini belirtti. 

GÖMÜ OLDUĞUNU SÖYLEDİ 

Yeşilgöz, hoca olarak tanıtılan kişinin evde ve bahçesinde gömü olduğunu söylediğini ve yanlarında getirdikleri bir avuç  toprağa tuz attıklarını, daha sonra bu toprağa bakarak evin altında 500 kiloya kadar altın olduğunu söylediğini anlattı. 

atv-i3rw.jpg

"ÜÇ HARFLİLER VAR"

Genç kadın, kendisine odanın içinde üç harfliler olduğunun söylendiğini ve odaya girmemesi gerektiğinin tembihlendiğini aktardı. Adile Yeşilgöz ve babası, bu bidonların içinde kapının arasından baktıklarında bidonlarda altın olduğunu gördüklerini söyledi.  

150 KOYUN İSTEDİ

Daha sonra hoca olarak tanıtılan kişinin üç harflilerin altının üzerindeki büyüyü kaldırmak için kendilerinden 150 koyun istediğini söylediklerini ;ancak kabul etmeyince üç harflilerle konuşup ikna ettiğini ve dolara çevirip dolar olarak yakarlarsa büyünün bozulacağını belirtip her şeylerini dolara çevirmelerini istedikleri anlatıldı. Yeşilgöz ailesi, dolandırıcılara 47- 50 bin dolar kadar para kaptırdıklarını öne sürdü.  

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar