Müge Anlı'da cinayet itirafı:  Alime Toprak eşi Ali Toprak'ı neden öldürdüğünü açıkladı

Müge Anlı'da cinayet itirafı:  Alime Toprak eşi Ali Toprak'ı neden öldürdüğünü açıkladı
Mersin'de serada ölü bulunan Ali Toprak'ın eşi Alime Toprak, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Alime Toprak, eşinin kendisine ve çocuklarına işkence ettiğini belirterek "Kocamı öldürerek çocuklarımı korudum" dedi.

Mersin’in Anamur ilçesinde bir muz serasında Ali Toprak adlı vatandaşın cesedi bulunmuştu. Olay, Müge Anlı’ya yansıdı. Günler süren programların ardından, Ali Toprak’ın eşi Alime Toprak, canlı yayında Ali Toprak'ı öldürmek zorunda kaldığını itiraf etti ve Ali Toprak'ın kendisine ve çocuklarına eziyet ettiğini ifade ederek "Ben öldürmesem o beni öldürecekti. Çocuklarım için yaptım" diye konuştu.

Toprak, öldürmek zorunda kaldığını itiraf ederken, Ali Toprak'ın bıçakla üzerine yürüdüğünü belirterek “Ben yapmasam o beni öldürecekti. Büyük oğlum hiç üzülmedi, babasından çok çekti” ifadelerini kullandı. Alime Toprak, Ali Toprak'ın kendisine ve çocuklarına işkence yaptığını, sürekli dövdüğünü belirterek “Ben öldürmesem o beni öldürecekti. Sadece canımızı kurtardım. Çocuklarım için yaptım. Ben öldürdüm” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar