Müge Anlı'da aranan Güldane Biçer’in eşi Osman Biçer eşini öldürdüğünü itiraf etti!

Müge Anlı'da aranan Güldane Biçer’in eşi Osman Biçer eşini öldürdüğünü itiraf etti!
10 yıldır kayıp olarak aranan Güldane Biçer’in eşi Osman Biçer eşini öldürüp gömdüğünü Müge Anlı'nın programında itiraf etti. Gömülen yerde inceleme yapan ekipler kemik ve kadın kıyafetleri buldu.

10 yıldır kayıptı! Eşi her şeyi itiraf etti

17 Eylül 2011 gününden beri aranan Güldane Biçer'in yakınları bulunması için Müge Anlı'ya başvurmuştu. Eşi Osman Biçer'in endişeli tavırları ve çelişkili ifadeleri programda dikkat çekmişti. 


Olayın ardından Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Osman Biçer hakkında soruşturma başlattı. İfadesi alınan Biçer, eşini kendisinin öldürdüğünü itiraf etti.

 

evdk6hyxeayvu2x-001.jpg

KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Eşi Güldane Biçer’i öldürdüğünü ve Büyükçekmece Karaağaç’ta göl kenarına gömdüğünü itiraf eden Osman Biçer, sonrasında da polise gidip kayıp başvurusunda bulunduğunu söyledi. Biçer’in ifadesinde söylediği göl kenarına gidip çalışma başlatan ekipler, Güldane Biçer’e ait olduğu düşünülen kemik parçaları ve kıyafetlere ulaştı

Kemik parçaları ve kıyafetler Adli Tıp Kurumu’na götürülürken, Osman Biçer’de gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar