Müge Anlı "peşini bırakmayacağım" dediği Aleyna Çakır dosyasını kapattı mı?

Müge Anlı "peşini bırakmayacağım" dediği Aleyna Çakır dosyasını kapattı mı?
Müge Anlı'nın "Müge Anlı ile Tatlı sert" programında uzun zamandır çözmeye çalıştığı Aleyna Çakır dosyasına bugün programda yer vermemesi sosyal medyada yankı oluşturdu. Sosyal medyada Anlı, Aleyna Çakır dosyasını kapattın mı ? söylentileri gündeme oturdu.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşayan ve asıl adı sema esen olan Aleyna çakır geçtiğimiz haftalarda kendisini asmış bir şekilde bulunmuştu. Kızlarının ölümünü şüpheli bulan ailesi, Aleyna Çakır'ın erkek arkadaşı Ümitcan Uygun'dan şüpheleniyor. Aile, Ümitcan Uygun'u hedef göstererek Müge Anlı'nın programına konuk olmuştu. dosya üzerinde incelemeler yapılırken Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un da intihar etmesiyle  konun akıbeti değişti. 21 Eylül Pazartesi günü Tatlı Sert programında son olarak Aleyna Çakır olayı araştırılmıştı.

Müge Anlı'nın bugünkü programında farklı konulara değinmesi, sosyal medya kullanıcıarı tarafından tepki topladı.. Aleyna Çakır dosyası kapatıldı mı sorusunu soran kullanıcılar, Müge Anlı ve Tatlı Sert ekibinden cevap bekliyor. Müge Anlı ve ekibinden henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Twitter kullancıları Müge Anlı'ya #susma ve #AynaÇakır etiketleri ile destek çıkmaya çalıştı.

"ANNE VE BABA PROGRAMDA SEYİRCİLER ARASINDA" 

Yeniçağ gazetesi'nden Tolga Şahin'in haberine göre, Müge Anlı’nın bugünkü bölümünde Aleyna Çakır’ın anne ve babasının konuklar arasında değil seyirciler arasında yer aldığı ve baba Mehmet Esen’in bir ara işlenen dosya hakkında konuştuğu görüldü.

Edinilen bilgilere göre, anne ve babanın konuk olarak değil seyirciler arasında yer alma nedeni konuya ilişkin elde olan ve kamuoyuna sunulabilecek tüm verilerin sunulmuş olması, yeni dava ve dosyalara da programda yer verme isteği. Zira, son programda Müge Anlı, Aleyna Çakır ve Gülay Uygun ile ilgili elindeki belgeleri talep olması halinde savcıya sunabileceğini söylemişti. Aleyna Çakır davasına ilişkin yeni gelişmeler olmaması durumunda Hatun ve Mehmet Esen çifti programı seyirciler arasından takip edecek.

muge-anli-aleyna-cakir-dosya2.jpg

 

muuge-anli-aletyna-cakir-dosyasi.jpg

Günboyu/Ayşe Memiş

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar