Müge Anlı Instagram hesabı açtı! Ortalık yıkıldı

Müge Anlı Instagram hesabı açtı! Ortalık yıkıldı
Yıllardır ATV'de televizyon programcılığı yapan Müge Anlı Instagram hesabı açtı. Anlı'nın hesabına kısa sürede 421 bin kişi takipçi geldi.

O mecraya Müge Anlı da katıldı

ATV ekranlarına hafta içi her gün gelen Müge Anlı'nın hamlesi herkesi şaşırttı. Programlarında sürekli sosyal medyadan fazla anlamadığını belirten Anlı, Instagram hesabı açtı. 


Bugünkü programında da konuyu dile getiren Anlı, sosyal medyada çok yeni olduğu için kendisine kızının yardımcı olduğunu söyledi. Anlı'nın takipçi sayısı kısa sürede 421 bini geçti.

Anlı'nın yoruma kapalı olarak paylaşılan ilk fotoğrafı da 296 binden fazla beğeni aldı.

muge-anli-instagram-hesabi-acti-sosyal-medyada-14064998-865-m.jpg
Canlı yayında hesap açtığını duyurduktan sonra ekip arkadaşlarıyla da bir fotoğraf çektiren Müge Anlı, ilk yazılı paylaşımını da yapmış oldu. Ünlü isim Rahmi Özkan ve Şevki Sözen'le çektirdiği fotoğrafına şu notu ekledi: "Herkese merhaba… Ekip arkadaşlarım Rahmi Özkan ve Şevki Sözen ile birlikte bu fotoğrafı sizler için canlı yayında çektirdim. O an pek çoğunuzun ekran başında olduğuna eminim. Acemisi olduğum bu mecrada da alışık olduğunuz Müge Anlı sürprizlerine hazır olun. Bugünden sonra sadece saat 10.00-13.00 arasındaki yayınımız sırasında değil sürekli iletişim halinde olacağız. Mesajlarınızı okuyacağım, fotoğraf ve videolarınızı izleyeceğim. Her konuda ama her konuda yazabilirsiniz. Sevgiyle kalın, yayına dönmek zorundayım."

muge-anli-instagram-hesabi-acti-sosyal-medyada-14064998-8806-m.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar