Müge Anlı ekranlara böyle döndü

Müge Anlı ekranlara böyle döndü
ATV'de ekrana gelen "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı korona virüs salgını döneminde ekrana kısa bir süre ara vermişti. Bugün ATV'de canlı yayınlanan programla Müge Anlı ekranlara döndü.

Müge Anlı ekranlara böyle döndü

Müge Anlı bu sabah ekrana geri dönmenin heyecanını yaşadı.

İzleyicileri ve program ekibini çok özlediğini ifade eden Müge Anlı, "Sizi bana kavuşturan Rabbime binlerce şükürler olsun" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı'yı Avukat Rahmi Özkan, Dr. Şevki Sözen ve aralıklı olarak oturtulan stüdyo seyircileri yalnız bırakmadı. Stüdyo seyircilerinin maske takarak tedbir aldıkları dikkatlerden kaçmadı.

muge-anli-basladi-3.jpg

Anlı, "Çok sıkıntılı günler atlattık. Sıkıntılar tam olarak bitmedi ama eski günlere dönme umutlarımız arttı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; sevenlerine baş sağlığı diliyorum... Bizler için hayatlarını ortaya koyarak çalışan sağlık çalışanlarına tüm kamu görevlilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım. Kurallara sıkı sıkıya uyarak eski günleri aratmayan bir program hazırladık sizler için" dedi.

Programda yıllar sonra kavuşacak aile üyelerinin sarılmaları için bir çözüm bulduklarını söyleyen Müge Anlı araya bir paravan indirerek; sarılacak konukların kollarını içeriye geçirdikleri hijenik çözümü de uygulamalı olarak ekrana getirdi.

muge-anli-basladi.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar