Müge Anlı Ceren Özdemir cinayetine tepki gösterdi

Müge Anlı Ceren Özdemir cinayetine tepki gösterdi
Müge Anlı, Ceren Özdemir cinayetine ATV'deki canlı yayınında tepki gösterdi. Anlı, "Kim buna izin verdiyse çıkmadı hiç televizyona. Ben verdim izni çok üzgünüm istifa ediyorum diyen olmadı. Niye?..." ifadelerini kullandı.

Müge Anlı, ATV'de canlı olarak yayınlanan programı Tatlı Sert'te geçen hafta canice öldürülen Ceren Özdemir cinayetine tepkisini dile getirdi.

Müge Anlı yaptığı açıklamada,"Ben zaten Ceren'e gerçekten çok üzüldüm. Anmak dahi istemedim.O annesine Allah sabırlar versin ailesine. Küçücük kız bale öğretmeni yazık günah değil mi şimdi buna. Daha geriye dönebilir mi yani...Kim buna izin verdiyse çıkmadı hiç televizyona. Ben verdim izni çok üzgünüm istifa ediyorum diyen olmadı. Niye?..." ifadelerini kullandı.

"Şimdi bir adam alıyorsun cezaevine atıyorsun"

"Ben bu olayın kader olduğuna inanmıyorum neden? Şimdi bir adam alıyorsun cezaevine atıyorsun. Şimdi bu adamın burada cezaevinde olması lazım demi. Sonra kapalı cezaevinden bu adamı alıyorsun açık cezaevine koyuyorsun ve bu adam açık cezaevinden kaçıyor. Sonra beğenmediğimiz çalışmıyor dediğiniz polis teşkilatı var ya ( ben demiyorum yani diyenlere söylüyorum) bu adamı yakalıyor tekrar cezaevine atıyor.

"Kader bu mu?"

"Şimdi açık cezaevinden kaçan adamı ne yapmak gerekir demek ki kapalı cezaevine atmak gerekir. Hayır kardeşim bu adam tekrar açık cezaevine konuluyor ve bir daha kaçıyor. Ondan sonra gidiyor gariban bir kızı küçük bir çocuğu evinin kapısının önünde öldürüyor. Neresi kader bunun...Kader bu mu?

Yani şimdi burada açık cezaevinden kaçan adamı tekrar kaçabileceği bir ortama koyabilenler kimler? Allah ailesine sabırlar versinler. Ama böyle olmaz ki sen firar eden adamı niye tekrar dışarı çıkartıyorsun kardeşim. Bununla ilgilide birisi sorumluluğu alacak. Diyecek ki bunu ben yaptım. Kim sorumlu..."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar