Müge Anlı canlı yayında 'sevgilim' dedi, sosyal medya yıkıldı!

Müge Anlı canlı yayında 'sevgilim' dedi, sosyal medya yıkıldı!
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 66 yaşındaki Gülümser Bulut cinayeti araştırılırken Müge Anlı'nın annesinin katilini bulmak için canlı yayına çıkan kadına "Sevgilim" diye hitap etmesi sosyal medyayı salladı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında İzmir'de 18 Ağustos 2018 tarihinde aynı evde yaşayan kızı Hatice Ayhan ve Hacer hanım tarafından evindeki çekyatın altında öldürülmüş ve kefenlenmiş şekilde bulundu. Cinayetin kimi işlediği çözmeye çalışan Müge Anlı ile annesinin ölümüyle ilgili canlı yayına çıkan Hatice'nin diyaloğu ise sosyal medyaya damga vurdu.

Müge Anlı sevgilim dedi Twitter'da trend oldu

Annesinin cesedi yaşadığı evdeki çekyatın altında bulunan ve 7 ay hapis yatan Hatice Ayhan, teyzesinin kendisini suçlamasıyla Müge Anlı'nın canlı yayına katıldı. Annesinin ölümünde bir suçu olmadığını söyleyen Hatice Ayhan ile Müge Anlı'nın arasında geçen diyalog ise Twitter'da olay oldu.

Olayı çözmeye çalışan Müge Anlı, canlı yayında kadına "Sevgilim" diye seslenince Twitter'da trend oldu. Çelişkili ifadeler veren Ayhan'ın anlattıkları karşısında gerilen Anlı'nın canlı yayındaki halleri herkesi güldürdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar