Müge Anlı canlı yayında çıldırdı: İnsan karısının yeğeniyle...

Müge Anlı canlı yayında çıldırdı: İnsan karısının yeğeniyle...
Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Ayşe Avcı, kocasının kendisinin yeğeniyle aldatmasını “Erkek yapınca namuslu kadın yapınca namussuz. Erkek bayanı zorla tutamaz” ifadeleriyle savundu. Açıklamaların ardından Müge Anlı sinirlerine hakim olamadı.

YeniÇağ'dan Tolga Şahin'in haberine göre Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kendisini yeğeniyle aldatan eşini “Erkek yapınca namuslu kadın yapınca namussuz. Erkek bayanı zorla tutamaz” diyerek savunan Ayşe Avcı’nın sözleri izleyenleri şok etti. 

“ERKEK YAPINCA NAMUSLU KADIN YAPINCA NAMUSSUZ”

Kocası Mustafa Avcı’nın yeğeniyle beraber olduğunu söyleyen Ayşe Avcı, “Karı- Erkek eşittir ama bayan kendini daha çok korumalı. Erkekte namus ama bayan daha namus. Erkek yapınca namuslu bayan yapınca namussuz olarak gördük biz. Erkek pişman oldu ama bayan gelip de teyze ben sana bu hatayı yaptım çok pişmanım demedi. Annesiyle beraber ‘hayır ben böyle yapmadım. Hayır ben böyle yapmadım’ dedi. Erkek seni zorla alıp da bir odaya koyabilir mi? git jandarmaya ver. Erkek bayanı zorla tutamaz ama bayan erkeği şey yapamaz. Sen git jandarmaya şikayet et Mustafa Avcı beni rahatsız ediyor de” ifadeleri kullanması sonrası salonda buz kesti.

muge1.jpg

"ERKEK HATA YAPABİLİR, KADIN YAPAMAZ"

Durum karşısında şok olan Müge Anlı, “Şimdi benim buna söyleyecek çok şeyim var da. Söylememe gerek var mı?” diye duruma tepki gösterirken Mustafa Avcı ise kendisinin “Bir erkek hata yapabilir ama kadın hata yapamaz. Biz öyle gördük” sözleriyle savundu.   

muge2.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar