Muammer Kaddafi'nin gelini Aline Skaf Suriye'de dehşet saçtı!

Muammer Kaddafi'nin gelini Aline Skaf Suriye'de dehşet saçtı!
Muammer Kaddafi'nin gelini Aline Skaf arabasını hem polislerin hem de yayaların üstüne sürdü. Olayda 4 kişi yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti. 

Libya'nın eki lideri Muammer Kaddafi, 2011'de ülkesindeki ayaklanmalar sırasında linç edilerek öldürülmüştü. Kaddafinin beşinci oğlu Hannibal Kaddafi ve eşi Aline Skaf ise Libya'dan kaçarak Suriye'ye sığınmışlardı.  2015 yılında Hannibal Kaddafi kaçırılarak Lübnan'da tutuklanmıştı.
Eşi Aline Skaf ise Sruiye'de birçok olaya karışmasına rağmen tutuklanmadı. Skaf daha önce Libya’dan kaçmadan önce ağlayan çocuğunu susturamadığı için dadıyı kaynar suyla haşlamıştı. Skaf evinde çalışan bir Türk garsonu ise bıçaklayarak yaralamıştı.

DEHŞET SAÇTI


Skaf Şam'da arabasını park ettiği sırada bir polis memuru kestiği cezasını mahbuzunu vermek istedi. Fakat makbuzu gören Aline Skaf çılgına dönerek polise saldırdı.  Olya yerine çok sayıda polsi ekibi sevk edildi. Aline Skaf da aracını polislerin ve olay yerinde bulunan yayaların üstüne sürdü. Cipin çarptığı 2’si polis 5 kişi yaralandı. Yaralılardan eczacılık öğrencisi Ruma Ammar öldü. Korumalar, polisleri ve etraftaki yayaları dövdü.

60138fec55427e1208fa1b39.jpg

"SİZİ EZERİM"


Skaf da çevredekilere “Sizi ezerim” diye bağırdı. Skaf bu sırada Suriyeli bir üst düzey rejim yetkilisinin ortaya çıkıp polisleri geri çekmesiyle olay yerinden kaçıp gitti. Suriye vatandaşı Skaf’ın tutuklanmamasına sosyal medyada tepki gösterdi. Kullanıcılar, "Bu kadın siyasi mülteci olarak yaşadığı ülkede insanları eziyor sonra da serbest bırakılıyor, adalet nerede” dedi.

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar