MSB acı haberi duyurdu: 2 asker şehit

MSB acı haberi duyurdu: 2 asker şehit
Milli Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki saldırıda 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin ise yaralandığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde, bugün arama-tarama faaliyeti sonrası intikal halinde olan bir unsurumuza yapılan saldırı sonucunda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 3 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

110920211415393779715.jpg

“ALLAH’IM BİZE DE NASİP ET”

Piyade Uzman Çavuş Mücahit Sınırtepe'nin (24) cenazesi, Kayseri'ye getirildi. Şehidin, 5 yıl önce sosyal medyadan yaptığı paylaşım ortaya çıktı. Yaklaşık 2 ay önce evlenen Sınırtepe'nin paylaşımında, "Allah'ım sen bize şehitliği nasip et" dediği görüldü.

gitme.jpg

'NE OLUR GİTME'

Hastane morgunun kapısında eşinin askeri üniformasını giyerek, cenazesini karşılayan eşi Sevinç Sınırtepe, "Mücahidim. Hiç üzülme ben buradayım. Seni her zaman bekleyeceğim. Hep bekleyeceğim. Kurban olurum canına. Ne olur gitme. O bensiz dayanamaz ki. Paşam hadi kalk evimize gidelim. Şaka yapıyorsun ben biliyorum. Hadi kalk paşam" diyerek gözyaşı döktü.

Şehit Sınırtepe bugün ikindi vakti Kalemkırdı Camii'de kılınacak cenaze namazının ardından Kartal Şehitliği’nde toprağa verilecek.

110920211402303772359.jpg

MARAŞ’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Piyade Uzman Çavuş Ramazan Demir'in (23) cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'a getirildi.

Kahramanmaraş Havalimanı'na askeri helikopterle getirilen şehit Piyade Uzman Çavuş Ramazan Demir'in cenazesi, ailesi ve yakınları, Vali Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile askeri ve mülki erkan tarafından karşılandı. Şehidin Tük bayrağına sarılı tabutu, askerler tarafından cenaze aracına taşındı. Bu sırada ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehit Piyade Uzman Çavuş Ramazan Demir, bugün Türkoğlu ilçesinde düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

ramazandemir.jpg

ram-azna.jpgphoto-2021-09-11-12-05-43.jpg613c76a14e3fe0156cc5efa0.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar