Model Natalija Scekic, ünlü tenisçi Novak Djokovic'in evliliğini bitirmek için kaç para teklif edildiğini açıkladı

Model Natalija Scekic, ünlü tenisçi Novak Djokovic'in evliliğini bitirmek için kaç para teklif edildiğini açıkladı
Model Natalija Scekic, Sırp tenis yıldızı Novak Djokovic'i baştan çıkarması ve bu sayede imajına zarar verip evliliğini bitirmek için kendisine 60 bin euro teklif edildiğini açıkladı. Teklifi şaka sandığını söyleyen Scekic, "Kendimi aşağılanmış hissettim" dedi.

18 Grand Slam şampiyonluğu bulunan, evli ve 2 çocuklu Sırp tenisçi Novak Djokovic'in aile ve spor hayatını bitirme niyetlerine ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sırp model Natalija Scekic, kendisine para karşılığında Djokovic'i baştan çıkarma teklifi geldiğini söyledi. Bunun bir kamera şakası olduğunu sandığını söyleyen Scekic, teklifi getirenlerin gayet ciddi olduğunu anlattı.

666666-001.jpg

"İŞ İÇİN OLDUĞUNU SANDIM"

Svet & Scandal dergisine açıklamalarda bulunan Scekic, iş görüşmesi için İngiltere'nin başkenti Londra'ya gittiğini sanarken bunun bir oyun olduğunu fark ettiğini ve kendisine bu teklifin yapıldığını anlattı. "Biri benimle iletişime geçti. Kendisini Londra'dan tanıyordum, düzgün biri olduğunu düşünüyordum. Ortaya koyduğu işleri biliyordum. Benimle görüşmek istediğinde iş için olduğunu sandım" diyen Scekic, "Ama konuşma ilerledikçe konunun benim hayatımla ilgili olmadığını anladım" ifadelerini kullandı.

555555.jpg

"ÇOK İNCİNMİŞ VE AŞAĞILANMIŞ HİSSETTİM"

Bu kişinin kendisinden Djokovic'i baştan çıkarıp görüntülerini şantaj için kullanılmak üzere kaydetmesini istediğini söyleyen Sırp model, bir kamera şakasının içinde olduğunu sandığını ama durumun öyle olmadığını aktardı: "Bunun karşılığında 60 bin euro (71 bin dolar) alabileceğimi ve istediğim herhangi bir yere seyahat edebileceğimi söyledi. Güldüm, 'Şaka yaptım' demesini bekledim ama adam ciddiydi. Çok incinmiş ve aşağılanmış hissettim.

"O BİZİM EN İYİ ELÇİMİZ"

Sırp model, "Aklımdan ona vurmak, yüzüne su fırlatmak geçti ama kendimi tuttum çünkü etrafta bir sürü insan vardı. Eşyalarımı toplayıp oradan ayrıldım. Umarım bu istediğini yapacak başka bir kız bulmamıştır çünkü bu Novak'a büyük bir ayıp olur. O bizim en iyi elçimiz, örnek alınası bir insan, aile babası." dedi.

77777-003.jpg

"2014'TEN BERİ EVLİ"

Djokovic'in boşanmanın eşiğinde olduğu iddiaları birçok kez gündeme gelmişti. Ünü tenişçi, "Basını takip etmiyorum. İnsanların aşkımızı okumaktansa boşandığımızı okumaya daha meraklı olduğunu anlıyorum ama bu ne Jelena'yı ne de beni etkiliyor çünkü birbirimizi seviyoruz" diyerek yanıt vermişti. 2014'ten beri evli olan Djokovic'in eşi Jelene ile birlikte 2 de çocuğu bulunuyor.

999999.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar