Modacı Gülşah Saraçoğlu’ndan çok konuşulacak kürk açıklaması!

Modacı Gülşah Saraçoğlu’ndan çok konuşulacak kürk açıklaması!
Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Gülşah Saraçoğlu, katıldığı bir programda ‘50’ye yakın kürküm var’ dedi. Saraçoğlu’nun açıklamaları tartışmaları yeniden alevlendirdi.

Ünlü modacıdan tepki çeken kürk açıklaması!

En son yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen modacı Gülşah Saraçoğlu bugün 2. Sayfa programına konuk oldu. Daha önce yaptığı ‘Kürk’ açıklamalarıyla tepki çeken Saraçoğlu, sözlerinin arkasında olduğunu yeniledi.

"BEN ORJİNAL KÜRK SEVİYORUM"

Kürk sevgisinden vazgeçmediğini belirten ünlü modacı şu ifadeleri kullandı: “Ben orijinal kürk seviyorum. Orijinal giyip de ‘ben orijinal kürk giymiyorum’ diyen insanlar daha sahte geliyor bana. Ben giyiyorum, seviyorum ciddi de bir koleksiyonum var.

"50'YE YAKIN KÜRK MONTUM VAR"

Hayvanlara yapılan eziyetlere hiç girmiyorum, bakmıyorum da… Ben kürk giyiyorsam da orijinal kürk gidiyorum. Sanatçılardan da giyenler var ama ‘giymiyoruz’ diyorlar… O zaman kimse ette yemesin, deri de giymesin… Bülent Ersoy ve benim dışında kimse kürk giydiğini kabul etmiyor. 50’ye yakın kürk montum var. Bu zamana kadar kürk giyiyorum diye başıma bir şey gelmedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar