Mısırlı milyarder meğer dolandırıcıymış! Şeyma Subaşı'na büyük kazık

Mısırlı milyarder meğer dolandırıcıymış! Şeyma Subaşı'na büyük kazık
Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi'nin milyarder değil dolandırıcı olduğu ortaya çıktı. Taktığı tektaş yüzük başta edinmek üzere aldığı fiyatı yüksek hediyelerin hepsi de sahte çıkmış.

Sabah'tan Bülent Cankurt'un yazısına göre Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi dolandırıcı çıktı.

Cankurt, yazısında şu ifadelere yer verdi:

Şeyma Subaşı yine herkesin dilinde! Evlilik teklifi, düğün, bebek itirafı ve düşük haberi derken önceki gün şok bir hamle geldi! Şeyma, sosyal medya hesabından Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile olan tüm fotoğrafları sildi.

Parmağındaki tek taşı da çıkaran Şeyma'nın, sevgilisinden ayrıldığı kesin ama nedenini kimse bilmiyor. Bu sürpriz ayrılık konusunda kulağıma acayip dedikodular geldi. Meğer Mohammed Alsaloussi milyarder değil dolandırıcıymış! Hep şüpheler vardı ama kimse gerçeği bilmiyordu, artık nasıl olduysa Şeyma, sevgilisinin dolandırıcı olduğunu anlamış.

Taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsi de sahte çıkmış. Şeyma da anında bu ilişkiyi bitirmiş. Sonra da hemen gidip sahtekar sevgilisinden olan çocuğunu aldırmış. Şeyma Subaşı, nasıl böyle bir insana kandı, sahtekar olduğunu yedi ayda nasıl anlayamadı bilmiyorum.

Hoş, Şeyma bizim gazetenin araştırmacı yazarı Sonat Bahar'ın yazısını okusaydı, bu yanlıştan daha önce dönerdi. Çünkü Sonat, Alsaloussi'nin hakkında yazılıp çizilen 'güzel' şeylerin hepsinin yalan olduğunu ortaya çıkarmıştı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar