Miralem Pjanic bavullarını topluyor

Miralem Pjanic bavullarını topluyor
Beşiktaş'ta işler yolunda gitmyor. Birçok futbolcu ayrılma aşamasında. Miralem Pjanic bavullarını topluyor.

Beşiktaş'ta ayrılık depremi

6 maçını da kaybeden Beşiktaş, Devler Ligi'nin 29 yıllık serüveninde grup aşamasının en başarısız 5 takımından biri oldu. Aynı zamanda kalesinde gördüğü 19 topla gruplarda en fazla gol yiyen 8. takım unvanını aldı.

Kartal, bu sezon çıktığı 17 maçta kalesini rakiplere kapatamadı. Öte yandan F.Bahçe'den sonra Şampiyonlar Ligi gruplarında sıfır puanda kalan ikinci Türk takımı oldu.

260 MİLYON TL GELİRDEN OLDULAR

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne ayakbastı parası olarak 15 milyon 640 Euro aldı. Ayrıca 10 milyon 233 bin Euro da katsayı bonusu elde etti. Toplamda 25 milyon 873 bin Euro'yu kasasına koydu.

Ancak 6 maçtan da yenilgi ile ayrılarak 16.8 milyon Euro daha (260 milyon TL) kazanma fırsatını tepti.

UEFA, sezon başında ödül yönetmeliğini açıklarken gruplarda elde edilecek her galibiyet için kulüplere 2.8 milyon Euro, beraberlik için de 930 bin Euro prim verileceğini duyurmuştu.

UEFA, sezon başında ödül yönetmeliğini açıklarken gruplarda elde edilecek her galibiyet için kulüplere 2.8 milyon Euro, beraberlik için de 930 bin Euro prim verileceğini duyurmuştu.
Dortmund maçının 42. dakikasında kırmızı kart görüp penaltıya sebebiyet veren Welinton ve oyunda kaldığı süre içerisinde tek bir şutu bile olmayan Kenan Karaman...

Welinton, bu sezon golle sonuçlanan hatalarıyla dikkat çekerken, Kenan da görev aldığı 18 maçta henüz ağları sarsamadı.

Taraftarların sosyal medyada oyuncular için yaptıkları eleştirilerin en ağırları bu ikiliye yönelikti.

BOŞNAK YILDIZ 4 ASİSTTE KALDI

Beşiktaş'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde çok şey beklediği Miralem Pjanic ile yollar ayrılıyor.

Şu ana kadar 4 asisti bulunan 31 yaşındaki Boşnak futbolcunun, devre arasında kulübü Barcelona'ya dönme hazırlıkları yaptığı öğrenildi.

(sabah)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar