Miraç Dişli hayatını kaybetti

Miraç Dişli hayatını kaybetti
Elazığ'da meydana gelen depremin ardından hamile olduğu bilgisine ulaşılan Pınar Dişli de çıkarıldı. Çiftin çocukları Miraç Dişli ise enkazdan çıkarılmasının ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Elazığ'dan acı haber

Enkaz altında kalan ve arama çalışmalarında baba Meriç Dişli'nin çıkarıldığı Dişli ailesinden güzel haber geldi. Hamile olduğu öğrenilen anne Pınar Dişli de enkaz altından çıkarıldı. Oğulları 12 yaşındaki Miraç Dişli'nin kurtarılması için çalışmalarını sürdüren ekipler, kısa bir süre sonra küçük çocuğa da ulaştı. 

YAKINLARI AKIN ETTİ 

Pınar Dişli'nin ambulansa alınmasının ardından, kadının yakınları ambulansa doğru koştu. Acil ekiplerinin, hamile olması nedeniyle dikkatli şekilde çıkardığı Pınar Dişli'nin ilk müdahalesi olay yerinde yapılıyor.  

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

12 yaşındaki Miraç Dişli, babası Meriç Dişli ve altı aylık hamile annesi Pınar Dişli ile birlikte Gezin beldesindeki Tılhem Caddesi’ndeki altı katlı Mavi Göl Apartmanı‘nın enkazında kaldı. Dişli ailesi enkazdan sağ olarak kurtarılırken, Miraç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Anne ve baba Dişlilerin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar