Minik İkranur öldürüldü mü?

Minik İkranur öldürüldü mü?
Müge Anlı'da bir süredir işlenen ve kısa süre içerisinde ölüm haberi gelen İkranur Tirsi hakkında yeni bir açıklama yapıldı.

Tüm Türkiye'nin gündemine oturan minik İkranur Tirsi'nin ölümüne ilişkin son dakika haberleri peş peşe geliyor.

Yapılan ilk incelemede küçük kızın üzerindeki elbiselerde hiçbir yıpranma ve yırtık tespit edilemezken, kulağındaki küpe ve ayakkabılarının dahi üzerinde olduğu belirlendi. Ancak Müge Anlı canlı yayınında konuya ilişkin son dakika detaylar yakından incelenirken pek çok iddia da ortaya atıldı.

7 yaşındaki bir çocuğun dereye yani öldüğü yere kadar tek başına yürüyemeyeceği, annesinin düşmanlarının intikam amaçlı yaptığı, pedofili iddiası, köyden tanıdık birilerinin öldürdüğü gibi pek çok detayın üzerinde durulurken küçük kızın ölümüne ilişkin detaylar araştırılmaya devam ediliyor.

İKRANUR TİRSİ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

İlçenin İcilli köyünde 5 gün önce sığır otlatmakta olan amcasının yanına gitmek için arkadaşlarından ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan İkra Nur Tirsi'nin (7) cansız bedenine dün saat 14.00 sıralarında evinden 7 km uzaklıkta Adaköy Deresi kenarında bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemede küçük kızın üzerindeki elbiselerde hiçbir yıpranma ve yırtık tespit edilemezken, kulağındaki küpe ve ayakkabılarının dahi üzerinde olduğu belirlendi.

GİRESUN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Giresun Valisi Enver Ünlü: "(7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin ölümü) Şu anda ilk bulgulara göre herhangi bir cinsel istismar, cinayet vesaireden söz etmemiz mümkün değil. Bu bilgileri şimdilik paylaşabilirim sizinle ama tabii kesin sonucu Adli Tıp Kurumunun vereceği kati yazılı rapor belirleyecek."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar