Milyonlarca emekliyi sevindirecek haber! 2 bin TL yatmaya başladı

Milyonlarca emekliyi sevindirecek haber! 2 bin TL yatmaya başladı
Emekli olan kişilerin banka hesapları üzerinden alacakları 2000 TL ek ödemeler bugün itibariyle yatmaya başlıyor.

İlan365'te yer alan habere göre, emekliye 2000 TL ek ödeme hesaplara yatıyor. Emekli olan kişilerin banka hesapları üzerinden alacakları 2000 TL ek ödemeler bugün itibariyle yatmaya başlıyor. 2000 TL başvuru yaparak sizlerde hemen ek ödeme alabilirsiniz. 2.000 TL'ye kadar ek ödeme alacak olan kişiler emekli olmaları durumunda kendi emekli maaşları hesaplara üzerinden bu ödemeleri alabiliyorlar. 2000 TL ödeme daha önce almadıysanız kendi banka hesabınız üzerinden başvuru yaparak artı para alabilir 2000 TL kullanabilirsiniz. 

Ziraat Bankası üzerinden 2000 TL ek ödeme...

Ziraat Bankası 2.000 TL'ye kadar ek ödeme veriyor. Emekli maaşınızı eğer bu bankadan alıyorsanız Ziraat Bankası mobil uygulamasına girerek buradan hemen 2000 TL başvuruda bulunabilirsiniz. Ziraat Bankası üzerinden 2.000 TL'ye kadar ek ödeme alacak olan kişiler kendi kredi notuna göre daha yüksek limitlerde de artı para başvurusunda bulunabilir. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan kişilere ayrıca 750 TL'ye kadar emekli promosyonu verilirken 200 bin TL'ye kadar da kimlikle ihtiyaç kredisi verilmektedir. Sizlerde emekli maaşınızı Ziraat bankası'na taşıyarak bu kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Garanti bankası'ndan 2000 tl ye kadar ek ödeme...

Garanti Bankası kendi Bankası üzerinden emekli maaşı alan müşterilerine 2.000 TL'ye kadar ek ödeme veriyor... Garanti Bankası üzerinden emekli maaşı alan müşteriler mobil uygulamadan veya müşteri hizmetleri numarasını arayarak kendi hesapları üzerinden kredili mevduat hesabı başvurusu yapabiliyorlar. Garanti Bankası 2 bin TL'ye kadar yapılacak olan ek ödemelerde kullanmış olduğunuz limit kadar 12 ay vadeye taksit bölmektedir. Garanti Bankası ayrıca emekli maaşını kendi bankasından alan müşterilere 2000 tl ye kadar nakit avans başvurusu ile birlikte 100.000 TL'ye kadar acil ihtiyaç kredisi de veriyor. 

Halkbank'tan 2000 TL ek ödeme...

Halkbank 2.000 TL'ye kadar ek ödeme başvurusu başladı. Halkbank emekli olan kişilere kendi Bankası üzerinden maaş almaları durumunda birçok kampanya yapıyor. Halkbank yapmış olduğu son kampanyada iki bin TL'ye kadar ek ödeme veriyor. Halkbank Mobil uygulamasına girerek buradan hemen başvurunuzu yapabilirsiniz. 2.000 TL'ye kadar emekli olan kişilere başvuru yapıldıktan hemen sonra sonuç verilecek ve aynı gün içerisinde hesaba aktarılacaktır. 2000 TL ek ödeme başvurusu için bu bankadan kredili mevduat hesabına yani artı paraya başvuru yapmanız gerekiyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar