Milyonlarca emekliye büyük müjde! Tam 2 bin TL anında alabilecekler

Milyonlarca emekliye büyük müjde! Tam 2 bin TL anında alabilecekler
Emekli yüzlerce vatandaş için önemli bir duyuru yapıldı. Resmi olarak yapılan açıklamaya göre Garanti BBVA emekli müşterilerine 2 bin TL para verecek. Maddi desteğe ihtiyaç duyan emeklileri rahatlatacak açıklamaya göre 2.000 TL emeklilerin hesaplarına geri ödemesiz yatacak. Peki Garanti BBVA’nın şartı nedir? İşte geri ödemesiz 2 bin TL ödeme şartı…

Promosyon ödemesi için SGK’nın belirlemiş olduğu koşullar geçerli olacak. Promosyon ödemesinden, gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecek. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacak.
 
Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecektir.

Promosyon ödemesi, müşterinin Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi”ni imzalaması sonrasında, en geç bankamıza ilk maaşın yatmasına istinaden 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir. Taahhüt süresi boyunca promosyona konu olan maaş için banka değişikliği gerçekleştirilemeyecektir.

Taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödememin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir/aylığının farklı kuruma taşınması  durumunda; veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda, promosyon ilişkisi iptal edilecek olup, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı iade edilecektir.

Kuruşu kuruşuna çekim için Paracard’la işlem yapılmalı ve Garanti BBVA ATM’de Para Çekme Menüsü’nden “Bakiyenin tamamı” seçilmelidir. Bu uygulama, Garanti BBVA ATM’nin madeni para stokuyla sınırlıdır; yeterli madeni para olmaması durumunda ödeme gerçekleşmeyebilir.

Emekli maaşı dışındaki gelirler için belge istenebilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar