Milyar Dolarlık Bitcoin Kararı İçin Ek Süre İstedi

Milyar Dolarlık Bitcoin Kararı İçin Ek Süre İstedi
Craig Wright, Bütün BTC'lerinin yarısını vermesi gerektiğini ifade eden mahkeme kararı için ek süre talep etti.

Kendisini lider kripto para biriminin mucidi Satoshi Nakamoto olarak tanıtan Avustralyalı bilim insanı Craig Wright, geçtiğimiz tarihlerde mahkeme tarafından verilen beklemediği bir karar ile şoke olmuştu.

Wright’ın eski partneri Dave Kleiman’ın ailesi açtıkları davada Avustralyalı bilim insanının Kleiman’a ait olan BTC’leri kendi mülkü haline getirdiğini vurgulamışlar ve bunların iadesini talep etmişlerdi. Mahkeme 26 Ağustos tarihinde verdiği bir karar ile Wright’ın 2014 yılından önce Kleiman ile kazdıkları BTC’lerin yüzde 50’sini vermesi gerektiğine hükmetti ve Wright’ın mahkemeye sahte kanıt verdiğini ortaya koydu.

Yeni ortaya çıkan bir habere göre ise Wright kararın iptal edilmesi veya ertelenmesi için elinden gelen her şeyi yapacak ve Florida mahkemesine yeni evraklarla başvuru yaptı. Wright’ın evraklarda değindiklerine göre ünlü isim mahkemeye böyle bir emrin yerine getirilebilmesi için 14 günlük zaman çerçevesi verilmesi gerektiğini belirtiyor.

Wright’ın ek zaman istemesine gösterdiği gerekçe ise Florida kıyılarını vuran Dorian Kasırgası. Kasırga bu haftanın başlarında bölgeyi etkisi altına almıştı ve Wright bu afetten dolayı ek zamana ihtiyaç duyduğunu mahkemeye iletti. Mahkemenin bu konuda nasıl bir cevap vereceği ise şimdiden merak konusu haline geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar