Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkartıldılar

Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkartıldılar
2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde G Grubu'nda bulunan ve topladığı 7 puanla zirvede yer alan A Milli Takımımız, 4. maçında Karadağ'ı konuk edecek. Türkiye-Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2 futbolcu kamp kadrosundan çıkarıldı. Abdülkadir Ömür ve Umut Meraş, Karadağ maçında forma giyemeyecek.

Karadağ maçı öncesi sakatlık şoku

EURO 2020'de istediği sonuçları alamayan A Milli Takımımız, 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde yoluna devam ediyor. G Grubu'nda bulunan ve topladığı 7 puanla zirvede yer alan Şenol Güneş yönetimindeki milliler, 4. maçında Karadağ'ı ağırlayacak. Zorlu maçtan galip ayrılmayı amaçlayan Ay-Yıldızlılar, Cebelitarık ve Hollanda maçları öncesi moral depolamak istiyor. Liderlik koltuğunda yer alan Milli Takım'ı 6 puanla Hollanda takip ediyor. 6 puanlı Karadağ ise averajla 3. basamakta yer alıyor.

NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bu akşam Vodafone Park'ta oynanacak olan Türkiye-Karadağ maçını Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Bastien’in yardımcıları Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu olacak. TSİ 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den şifresiz olarak ekranlara gelecek karşılaşmanın canlı skor takibi ile tüm detayları haberimizde olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Kaan, Merih, Mert, Okay, Salih, Cengiz, Yusuf, Hakan, Burak

Karadağ: Mijatovic, Marusic, Vjacic, Savic, Tomasevic, Kosovic, Scekic, Lagator, Haksabanovic, Boljevic, Jovetic (Sccekic)

İNGİLTERE'DEN İZİN ÇIKMADI

A Milli Takımımız’da Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak, Ozan Tufan ve Halil Dervişoğlu, Karadağ maçında forma giyemeyecek. İngiliz kulüpleri, kırmızı listedeki Türkiye’ye futbolcularını göndermedi. Bu 4 futbolcumuzun, Britanya’nın kırmızı listesinde olmayan bir sonraki rakiplerimiz; Cebelitarık ve Hollanda deplasmanlarında kadroya dahil edilmesi için çalışmalar sürüyor.

MİLLİ TAKIMDA SAKATLIK ŞOKU

Umut Meraş ve Abdülkadir Ömür yerine, Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz ve Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı kadroya dahil oldu.

Beşiktaş'ın yeni transferi olan Umut Meraş'ın alt adale grubunda problem olduğu ve en az 10 gün sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar