Milli Savunma Bakanlığı'ndan aşı adımı!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan aşı adımı!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), MSB Ankara Özel Bakım Merkezi sakinleri ile görevli personel olmak üzere toplam 321 kişiye korona virüs aşısı yapıldığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan aşı adımı!

MSB Ankara Özel Bakım Merkezi'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'nden emekli olan subay, askerî memur, astsubay, uzman jandarma çavuş, uzman erbaşlar, kimsesiz olup da devamlı bakım ve gözetime muhtaç olanlara korunma, bakım ve tedavi hizmetleri sunduğu belirtildi.

'CİDDİ TEDBİRLER ALINDI'

Türk Silahlı Kuvvetlerinin dayanışma, bağlılık, kadirşinaslık niteliklerine uygun hizmet veren kuruluştan 183 kişinin faydalandığı belirtilerek, "Pandemi döneminde yüksek riskli gurupta olan büyüklerimizin sağlıklarını korumak adına ciddi tedbirler alındı. 

'321 KİŞİYE AŞI YAPILDI'

Huzurevleri, Yaşlı Bakım Merkezleri ve Özel Bakım Merkezlerine tanınan aşı önceliği kapsamında 21 Ocak 2021’de Ankara İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Özel Bakım Merkezimizde kalan büyüklerimize korona virüs aşısı yapıldı. Bakım merkezimizde görev yapan personelimizle birlikte toplam 321 kişinin korona virüs aşıları başarılı şekilde gerçekleştirildi" denildi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar