Milli Savunma Bakanlığı: Hakkari'de 1 şehit!

Milli Savunma Bakanlığı: Hakkari'de 1 şehit!
Milli Savunma Bakanlığı tarafından Hakkari'de kardan kapanan yolu açma çalışmalarında çığ altında 2 askerden birinin şehit olduğunu diğer askerin de arandığı bildirildi.

MSB acı haberi duyurdu!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Hakkari'de karla kaplanan yolları açma çalışmalarında çığ yaşandığı açıklandı. Bakanlık çığ altında kalan bir askerin şehit olduğunu diğer askeri de arama- kurtarma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. 

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Hakkâri/Şemdinli bölgesinde bulunan bir üs bölgemizin kar nedeniyle kapalı yolunun açılması için yürütülen çalışmalar sırasında çığ düşmesi sonucu 2 personelimiz çığ altında kalmıştır. Bir personelimiz yaralı olarak Yüksekova Devlet hastanesine kaldırılmış, bir personelimizi arama/kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Yaralanan personelimiz Yüksekova Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 26 Aralık 2020 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri kullanıldı. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar