Milli Piyango çekilişi ne zaman yapılacak?

Milli Piyango çekilişi ne zaman yapılacak?
Milli Piyango’nun 2020 yıl başı çekilişi için heyecanlı bekleyiş bu akşam sona eriyor. Günler öncesinden bilet alan vatandaşlar çekilişin kaçta yapılacağını merak ediyor. Peki yeni yıl çekilişi kaçta yapılacak? 2020 yılbaşı özel çekilişi saat kaçta gerçekleşecek? İşte detaylar…

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişi sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında. Vatandaşlar piyango çekilişini araştırmaya başladı. Milyonların hayalini süsleyen Milli Piyango'nun yılbaşı büyük ikramiyesi ne zaman başlayacak. İşte Milli piyango hakkında merak dilenler…

ÇEKİLİŞ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Milli Piyango Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 31 Aralık 2019 yılbaşı özel çekilişinin, idarenin Kızılay binası çekiliş salonunda saat 15.00'te başlayacağı ifade edildi.

Açıklamada, "80 milyon liralık büyük ikramiye ile 8 milyon lira ve 2 adet amorti numaralarının çekilişleri 20.00-21.00 saatlerinde yapılacak." bilgisi paylaşılarak, basın mensuplarının saat 15.00'ten itibaren çekilişe katılarak ses ve görüntü alabileceği kaydedildi.

BİLETLER NE ZAMAN SORGULANABİLECEK?

Milli Piyango İdaresi çekilişi tamamladıktan sonra verileri elektronik ortama aktaracak. Bu sürenin 2-3 saat sürmesi bekleniyor. Çekiliş 21.00'da biteceğinden sorgulama ekranının saat 00.00'a kadar açılması bekleniyor.

BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Büyük ikramiye 2016'da 60 milyon lira, 2017'de 61 milyon lira, geçen yıl ise 70 milyon lira verilmişti. Bu yıl büyük ikramiye bedeli 80 milyon lira olarak açıklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar