Milli Gazete eski Ankara Temsilcisi Ferhat Koç koronaya yenik düştü!

Milli Gazete eski Ankara Temsilcisi Ferhat Koç koronaya yenik düştü!
Milli Gazete eski Ankara Temsilcisi Ferhat Koç, korona virüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Koç'un vefatını Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, duyurdu.

Milli Gazete'den acı haber!

Milli Gazete eski Ankara Temsilcisi Ferhat Koç, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Koç'un vefatını Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Koç’un Covid-19 salgını sebebiyle vefat ettiğini büyük bir teessürle öğrendim" diyerek duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Karamollaoğlu, "Milli Gazete Eski Ankara Temsilcisi Ferhat Koç’un Covid-19 salgını sebebiyle vefat ettiğini büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi. 

FERHAT KOÇ KİMDİR? 

Koç, 11 Haziran 1949'da Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden 1973 yılında mezun oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde görev yaptı. 1979 yılında Milli Gazete'nin Ankara bürosunda çalışmaya başladı. Koç, Milli Gazete'nin yanı sıra Yeni Devir, Panel gibi gazete ve dergilerde yazdı. Koç'un 'Kur’ani Kaynaklarla Peygamberler Tarihi' adlı bir de eseri vardır.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar