MHP'nin askıda ekmek kampanyasından sonra Kızılay'dan askıda pizza kampanyası

MHP'nin askıda ekmek kampanyasından sonra Kızılay'dan askıda pizza kampanyası
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ‘Askıda Ekmek’ kampanyasının ardından Türk Kızılayı da benzer bir çalışma yaptı. Trabzonlu pizza zinciri Crakers'ın, Kızılay'a “İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere askıya sen de bir pizza bırak” sloganı ile yaptığı başvuru kabul edildi.

Geçtiğimiz ay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ekmek fiyatlarındaki artış dikkatle takip edilmeli. Bu sebeple ‘askıda ekmek' projesini başlatıyorum. Hali vakti yerinde her vatan evladı, kendisine en yakın ekmek fırınına gitmeli, eğer 2 ekmek alacaksa 3 ekmek parası ödemeli. Unutmayalım ki inancımız ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir' esasına dayanmaktadır” demişti.

MHP İstanbul İl Başkanlığı da Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ”Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ‘Askıda Ekmek' kampanyasına iştirak ediyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

KIZILAY'DAN 'ASKIDA PİZZA' KAMPANYASI

Türk Kızılayı'ndan alınan bilgiye göre pizza firması, Kızılay'a “Askıda pizza kampanyası'' için teklif götürdü. Kızılay  kampanyaya onay verildi. Buna göre 7 ilde 17 şubesi bulunan pizza firması tüm Türkiye'de günlük askıya çıkarılan pizza sayısı belirlendikten sonra İstanbul şubesi aracılığıyla pizzaları imal edip, Türk Kızılayı'nın Pendik'teki aşevine teslim edecek.

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, Kızılay yetkilileri, pizzaların aş evinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara servis edileceğini bildirdiler. Crakers Pizza Genel Müdürü Ahmet Sait Tütünci, “Verilen her siparişte, askıya bir adet orta boy pizza atıyoruz.. Her pizza ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızın sadece karnını doyurmayacak, insanımıza olan inancı artıracak” dedi. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar