MHP’li Vahapoğlu ile “Mesih” Hasan Mezarcı birbirine girdi

MHP’li Vahapoğlu ile “Mesih” Hasan Mezarcı birbirine girdi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Vahapoğlu, kendisini “Mesih” ilan Refah Partisi eski Milletvekili Hasan Mezarcı’ya sosyal medyada gösterilen ilgiye dikkat çekerek, “Toplumun ruh sağlığında bir sorun var” yorumunda bulundu.

“Mesih” olduğunu iddia eden Refah Partisi eski Milletvekili Hasan Mezarcı’nın sosyal medya paylaşımları konuşulmaya devam ediyor.

Son paylaşımında din devletlerini reddediyorum diyen Mezarcı’ya bu kez MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahaoğlu’ndan tepki geldi.

“TOPLUMUN RUH SAĞLIĞINDA SORUN VAR”

Mezarcı’ya sosyal medyada gösterilen ilgiliye dikkat çeken Vahapoğlu, “Birisi akli melekelerini kaybedebilir. Kendisini mesih hatta peygamber ilan edebilir. Bu kişiye özeldir ve tedavi yoluna bakılır. Ancak bu kişinin saçma sapan mesajlarını 418 kişi retweet ediyor ve 5980 kişi beğeniyorsa toplumun ruh sağlığında bir sorun vardır” ifadelerini kullandı.

“AKP İLE BİRLİKTE KHK ÇIKARSIN”

Vahapoğlu’nun sözlerine yanıt veren Mezarcı, “Anlaşılan MHP Genel Başkan Yardımcısı M. Hidayet Vahapoğlu Mesihin tweetlerini retweetleyen ve beğenenlerin çok olmasından korkmuş, ruh sağlığı bozulmuş! Kendisine acil şifalar diliyor, AKP ile birlikte Mesihin konuşmasını yasaklayan bir kanun veya KHK çıkarmalarını tavsiye ediyorum!” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar