MHP'li Semih Yalçın'a, Mehmet Çilingiroğlu'ndan dava

MHP'li Semih Yalçın'a, Mehmet Çilingiroğlu'ndan dava
Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Doktor Mehmet Çilingiroğlu, Yalçın'ın sözleri hakkında yasal sürecin başlatıldığını açıkladı.

MHP'li Semih Yalçın'a o sözlerinden dolayı dava

Doktor Mehmet Çilingiroğlu, MHP Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın'ın geçtiğimiz günlerde sarf ettiği "Saldırgan ve üslup mahrumu dili kökünden koparırız” sözlerine dava açtı.

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Doktor Çilingiroğlu, Yalçın'ın sözleri hakkında yasal sürecin başlatıldığını açıkladı. Çilingiroğlu, "Benim gibi aydınların tek ve gerçek bir önderi vardır; ulu önder Atatürk." dedi. Çilingiroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi. "Şahsıma hakaret eden ve kuru iftira atanlar hakkında yasal süreç bugün itibari ile avukatlarımca başlatılmıştır. Benim gibi aydınların tek ve gerçek bir önderi vardır; ulu önder Atatürk. Kimsenin elini eteğini şimdiye kadar öpmedik bundan sonra da öpmeyiz. Bilim yaparız. Bilim. Sayın Bahçeli'ye de devlet adamlarımıza da saygımız sonsuz. Hiçbir siyasi partinin üyesi değilim hiçbir siyasi partiye de karşı değilim siyaset denen şeye girmem lakin ben bilimciyim. Ancak görüşmelerimizi söylerim. Canlı yayında söylenmiş bir kelime için düzeltme yaptım, özür de diledim. Lakin şahsıma derecesiz hakaret ve tehdit yapanlara şunu söylemek istiyorum ve bunun siyasetle hiçbir alakası yok, bu bir gerçek. Dolar olmuş 8 lira, Euro olmuş 9 küsür. Onu bunu tehdit edip hakaret edeceğine işini yap, çalış, çözüm bul. Millet seni oralara boşuna getirmedi. Çözüm bul."

Semih Yalçın Mehmet Çilingiroğlu için şu ifadeleri kullandı: "Mehmet Çilingiroğlu adlı sözde bilim adamı ve FETÖ’cü müptezel; CHP’nin borazanı Halk TV’de Bu gece fevkalade seviyesiz, edepsiz ve ahlak dışı ifadelerle Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırdı. Uzaktan yiğitlik taslamak kolay tabii… Biz bu konuda gerekeni yapar, saldırgan ve üslup mahrumu dili kökünden koparırız. Ne var ki Çilingiroğlu hayâsızı Okyanus ötesinde, ağababalarının kucağına saklanıyor. Kabahat ondan çok, onu bizim üzerimize salarak havlatan Halk TV’de… CHP’nin davulunu çalan bu TV kanalında, sürekli olarak çeşitli bahanelerle MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığı yapılıyor. Hem de en seviyesiz şekilde…" 

memo.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar