MHP'li Enginyurt'tan bakanlara tepki

MHP'li Enginyurt'tan bakanlara tepki
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmeleri sırasında bakanlara sitem etti. MHP'li vekil, "Allah bir türlü bizi bunlarla buluşturmuyor, görüştürmüyor. Özel kalemlerini geçemiyoruz, ulaşamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Meclis Genel Kurulu’nda, Ticaret Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın bütçe görüşmeleri sırasında MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

“ÖZEL KALEMLERİ DUVAR GİBİ”

Tarafsız Haber Ajansı'nda yer alan habere göre konuşmasında bakanlara sitem eden Enginyurt, şöyle dedi:

“Hakikaten bütçenin ne kadar hayırlı bir iş olduğunu idrak ediyorum. Neden hayırlı bir iş? En azından bir yıldır hiç görmediğim bakanları görme imkânım oluyor. Allah bir türlü bizi bunlarla buluşturmuyor, görüştürmüyor. Özel kalemlerini geçemiyoruz, ulaşamıyoruz. Böylelikle hiç olmazsa, bütçe de bir yılda bir kere de olsa bir şeyler söyleme imkânı buluyoruz. İnşallah dikkate alırlarda milletvekillerinin tamamının telefonlarına bakarlar. Özel kalemlerine de talimat verirlerde özel kalemlerini geçeriz. Bunların özel kalemi duvar gibi.”

CHP sıralarından gelen “Berat arkadaşın” sesine Enginyurt, “Beratı seviyorum. Berat Albayrak’ta sıkıntı yok” diyerek cevap verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar