MHP'li Celal Adan: Fakirlik birlik ve beraberlikle çözülecek

MHP'li Celal Adan: Fakirlik birlik ve beraberlikle çözülecek
Türkiye'nin en temel iki probleminden birinin fakirlik olduğunu ifade eden MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, fakirliğin Türkiye’nin birliği ve beraberliği ile çözüleceğini savunarak, “Biz birlik içinde olacağız, beraberlik içinde olacağız. Sabırlı olun" dedi.

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan , MHP Fatih İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "İstanbul Yarınlar İçin Bir Arada" istişare toplantıları kapsamında muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Adan, burada Türkiye'nin en temel iki probleminden biri olduğunu ifade ettiği fakirliğe ilişkin ilginç bir açıklamaya imza attı. 

Adan, Türkiye'nin çok büyük sıkıntılardan geçtiğini vurgulayarak, Yenikapı'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önderliğinde birlik inşa edildiğini savundu.

"FAKİRLİK, BİRLİK VE BERABERLİK İLE ÇÖZÜLECEK"

Celal Adan, fakirliğin Türkiye'nin birliği ve beraberliği ile çözüleceğini dile getirerek, "Biz birlik içinde olacağız, beraberlik içinde olacağız. Sabırlı olun. Cumhur İttifakı'nın ruhu, inancı birlikten yanadır. Cumhur İttifakı'nın gücü, paradan dolayı hiç kimsenin namerdin önünde boyun eğmediği Türkiye'yi yaratacaktır. Bu imkanlara kavuşacağız. Türkiye'nin gücü buna yeter." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar