MHP'den FETÖ çıkışı: "Çaycı, çorbacı var siyasetçi yok!"

MHP'den FETÖ çıkışı: "Çaycı, çorbacı var siyasetçi yok!"
MHP Genel Başkan yardımcısı Feti Yıldız TBMM'deki konuşmasında, "Polis, bekçi, çaycı, çorbacı FETÖ’cüler hakkında soruşturma açıldı ama ne hikmetse FETÖ’cü bir siyasetçi hakkında soruşturma yok" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, TBMM'de ele alınan Anayasa Mahkemesi ve Sayıştay bütçeleri üzerine konuşma yaptı. Feti Yıldız, bugüne kadar birçok meslek mensubunun FETÖ soruşturması geçirdiğini eleştirerek, “Polis, bekçi, çaycı, çorbacı FETÖ'cüler hakkında soruşturma açıldı ama ne hikmetse FETÖ'cü bir siyasetçi hakkında soruşturma yapılmadı” ifadelerini kullandı.

"FETÖ’CÜ BİR SİYASETÇİ HAKKINDA SORUŞTURMA YAPILMAMIŞ"

Konuşmasının devamında Feti Yıldız, “FETÖ’yle mücadelede iki eksik var. Biri, FETÖ’cü hâkimlerin verdiği kararlar yeniden gözden geçirilmeli. İkincisi de polis, bekçi çaycı, çorbacıda olan FETÖ’cüler hakkında soruşturma açılmış, takip yapılmış ancak ne hikmetse FETÖ’cü bir siyasetçi hakkında soruşturma yapılmamış. Elbette her kuruma sirayet eden bu hainler siyasette de vardır, behemehâl temizlenmelidir.” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar