MHP’de istifa depremi!

MHP’de istifa depremi!
MHP’de art arda istifa ve görevden alma haberleri geliyor. Edirne İl Başkanı Av. Süleyman Ferhatoğlu partisinden istifa ettiğini duyururken, dün de Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz Genel Merkez tarafından görevden alındığı duyuruldu.

Günboyu / Ali ÖZYİĞİT

MHP’de sular durulmuyor. Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, MHP Genel Merkezi’nin almış olduğu karar doğrultusunda görevden alındı. İl Başkanlığı görevine MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar'ın getirildiği öğrenildi.

EDİRNE’DEN İSTİFA

MHP Edirne İl Başkanı Av. Süleyman Ferhatoğlu görevinden istifa ettiğini açıkladı. Konuyla ilgili bir basın toplantısını düzenleyen Ferhatoğlu, istifasını MHP Genel Merkezi’ne gönderdiğini belirtti.

MHP Edirne İl Başkanlığı görevini Nisan 2018'den beri yürüten Av. Süleyman Ferhatoğlu, il binasında düzenlediği basın toplantısıyla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Zor bir süreçte İl Başkanı olduğunu belirten Ferhatoğlu istifasına işlerinin yoğunluğunu gerekçe gösterdi.

ANTALYA İL BAŞKANI DA İSTİFA ETTİ

Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu'nun istifası ve Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz'ın genel merkezin talimatıyla görevden alınmasının ardından Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy da  bir açıklama yayınlayarak istifa ettiğini duyurdu.

Devlet Bahçeli'nin takdiri ve sağlık sorunları nedeniyle görevi bıraktığını ifade eden Aksoy, şöyle devam etti:

"Değerli Antalyalı hemşehrilerim, yol yürümekten her zaman onur ve gurur duyduğum dava arkadaşlarım; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin takdirleriyle yürütmekte olduğum Antalya İl Başkanlığı görevimi bugün itibariyle gördüğüm lüzum üzerine ve sağlık sebeplerimden dolayı bırakıyorum. Herkesin bilmesini isterim ki ömrümü adadığım Türk milliyetçiliği ve Türk İslam Ülküsü davama hizmet etme kararlılığım bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devam edecektir. Şahsıma güvenerek il başkanlığı gibi kutsal ve şerefli bir görevi bizlere emanet eden Türk dünyasının ve Milliyetçi Ülkücü Hareketin Bilge Lideri Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli Bey’e sonsuz teşekkürlerimi sunar; ömrüm vefa ettiği sürece son nefesime kadar almış olduğu her kararı sorgulamaksızın emrinde olduğumu dost düşman herkesin bilmesini isterim. Görevimiz boyunca bizlere desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcılarımıza, MYK ve MDK Üyelerimize, İl yöneticilerime, İlçe Başkanlarıma, ülküdaşlarıma ve her biri birbirinden değerli hemşehrilerime bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunarım."

MHP KONYA İL BAŞKANI MURAT ÇİÇEK DE İSTİFA ETTİ

MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu

Çiçek, şu açıklamayı yaptı:

04.07.2014 tarihinden bu tarafa MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçelinin takdiri ile yürütmekte olduğum MHP Konya il Başkanlığı görevim yine Liderimizin takdiri ile bugün itibari ile son bulmuştur.

Sonuçta bu bir nöbet devridir ve önemli olan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in de dediği gibi Bayrağı lekelemeden yere düşürmeden teslim edebilmektir.

Bu çerçevede görevimi yaptığımı ve yine bu çerçevede görevimi teslim ettiğimi düşünüyorum. Bundan sonra da davamın ve Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin emrindeyim.

Yine bugüne kadar birlikte görev yaptığım tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar