MHP Genel Başkanı Bahçeli'den video yorumu!

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den video yorumu!
Partisinin grup toplantısında konuşma yapan MHP Devlet Bahçeli'den Rus heyetinin görüşme öncesi Cümhurbaşkanı Erdoğan'ı bekletmesiyle ilgili, "Ayılara güvenmesinler biz denize düşmedik ki yılana sarılalım" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, "İnsan haklarını yok sayan ve sınırlarına gelen mazlumlara düşmanca saldıran Yunanistan'ın Avrupa Birliği tarafından desteklenip arka çıkılması barbarlığa ortaklıktır." dedi.

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şu şekilde:

İnsan haklarını yok sayan ve sınırlarına gelen mazlumlara düşmanca saldıran Yunanistan'ın Avrupa Birliği tarafından desteklenip arka çıkılması barbarlığa ortaklıktır.

5 Mart’ta Moskova’da tarihi bir zirve gerçekleşmiştir. Kararlar bizim açımızdan olumludur. Bölgesel barış için önemli bir adım atılmıştır.

Rusya devlet başkanının 27 şubatta Türk askerinin yerini bilmediklerini söylemesi havanda su dövmektir.

Ateşkese uyulursa ne ala, uyulmazsa vatan mücadelesini gittiği yere kadar sürdürürüz.

Türkiye Moskova’da mahcup olmamıştır.

Bu süreçte Esad bir hata yaparsa bu hatayı misliyle ödemelidir.

Corona virüs ticareti vurmuş ülkeler arası ilişkiler zedelenmiştir. Tüfek, mikrop ve çelik üçlüsü bir kez daha zalim yüzünü göstermiştir. Türkiye’nin küresel ve bölgesel istikrarsızlık sarmalına karşı milli birliğini kuvvetlendirmesi herkese düşen milli bir ödevdir.

İddia odur ki Rus devlet televizyonu cumhurbaşkanı ile birlikte heyetinin Putin’in kapısında bekleme anlarını kronometre ile yayınlamış ve bu da gündem olmuştur.

Zirve toplantılarına benzeri tablolara veya protokol kazalarına elbette tesadüf edilebilecektir, eğer Rusya yönetimi bunu kasıtlı yaptıysa tanımı küstahlıktır terbiyesizliktir saygısızlıktır.

Bir alçaklık varsa hemen telafi edilmelidir.

Ümit ederiz ki malum video maksatlı şekilde hazırlanmış olmasın Türkiye cumhurbaşkanına hakaret hepimize hakarettir.

Ayılara güvenmesinler biz denize düşmedik ki yılana sarılalım.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar