MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Ozan Ceyhun açıklaması

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Ozan Ceyhun açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Mart 1977'de aralarında Viyana'ya Büyükelçi olarak atanan Ozan Ceyhun'un da bulunduğu şahıslar tarafından katledilen ülkücü Mustafa Erol hakkında konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. 1 Mart 1977'de katledilen ülkücü şehit Mustafa Erol hakkında konuşan Bahçeli, "Atamayla büyük bir eleştiri sağanağı başlamıştır. Atanan kişinin ülkücü katili olduğu iddiası gündeme taşınmış, Cumhur İttifakı'nın bölünmesi amaçlanmıştır. Saros konuşurken MHP tartışılmaya başlanmış, MHP köşeye sıkıştırılmaya çalışılmıştır. Fitne ateşini tutuşturmaları sahtekarlıktır. Bunun üzerinden provakasyon yapan kişilerin arlığı tek tek ortaya çıktı. Kimseden öğrenecek bir şeyimiz yok, herkes işine baksın" dedi. 

"BAZI YÖNETİCİLERİMİZ BU TUZAĞA DÜŞTÜ" 

Ozan Ceyhun konusunda parti içi eleştirilerde de bulunan Bahçeli, "Bu atamayı maske yaparak Cumhur İttifakı'na husumet kusanlar, yanlış yapmıştır. Üzülerek ifade etmekteyim ki bu tuzağa bazı vekillerimizin ve parti yöneticilerimizin düşmesi de hatadır. MHP'ye sosyal medyadan istikamet çizilemez. Bize davanın yolcusu lazımdır. Siyasi idaremizi çöplüğe dönen sosyal medyadan belirleyemeyiz. Dilerim ki asılsız haberlerin peşine düşen dava arkadaşlarımız, aynı saldırı partimize olduğunda da teki gösterebilseydi" ifadelerini kullandı. 

PERİNÇEK'E TEPKİ GÖSTERDİ 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e de tepki gösteren Bahçeli, "Bizim duruşumuzu sorgulayan şahıs daha düne kadar İmrali canisiyle sarmaş dolaş, gül alıp veriyordu. Bizim yörüngemiz Türk'tür, Türk milletidir, Türk bayrağıdır, Türk vatanıdır. Elinde ülkücü kanı olanlar da ne bunu anlayacak ne de hazmedebilecektir" diye konuştu.  

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar