Metin Fevzioğlu’ndan HSK çıkışı!

Metin Fevzioğlu’ndan HSK çıkışı!
TBB Başkanı Prof. Dr. Metin Fevzioğlu katıldığı televizyon programında HSK hakkında çarpıcı açıklamada bulundu. Fevzioğlu, “Tam bir uzlaşmayla HSK’nın yapısını en güvenilir olacak şekilde değiştirmek durumundayız” ifadelerini kullandı.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, CNN Türk’te Hakan Çelik’in sunduğu Hafta Sonu programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fevzioğlu’nun özellikle de Yargı Reformu konusuna çokça değinmesi dikkatleri çekti. Fevzioğlu HSK açıklamasında, “Bu çerçevede hiç kuşkusuz tam bir uzlaşmayla HSK’nın yapısını en güvenilir olacak şekilde değiştirmek durumundayız” ifadelerini kullandı.

Feyzioğlu'nun HSK açıklamasının tamamı şu şekilde:

“HSK’NIN YAPISINI DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ”

Bu çerçevede hiç kuşkusuz tam bir uzlaşmayla HSK’nın yapısını en güvenilir olacak şekilde değiştirmek durumundayız. Bunun da zamanı gelecektir. Reform belgesi Türkiye’nin hedeflerini ortaya koyması açısından çok önemlidir. Bu hedeflere ulaşılabilmesi için bir yandan belgede yazılı hususların hayata geçirilmesi diğer yandan da HSK’nın yapısının uzlaşma ile ve siyasetin etki edemeyeceği şekilde düzenlenmesi zaten gerekecektir.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar