İstanbul'u sağanak ve dolu vurdu: Hayat felç oldu!

İstanbul'u sağanak ve dolu vurdu: Hayat felç oldu!
İstanbul'da öğle saatlerinde sağanak yağış yaşandı. Sağanak yağış ile beraber bazı bölgelerde ceviz büyüklüğünde dolunun da yağdığı görüldü. Sosyal medyada görüntüler paylaşılırken hayat felç oldu.

Türkiye yağışlı havanın etkisi altına girmeye başlıyor. Meteoroloji'den gelen uyarılara göre, 12.20-14.00 saatleri arasında İstanbul Boğazı çevreleri ve Anadolu Yakasında beklenen gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Trakya, Marmara'nın doğusu, iç Ege, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun batısında sağanak yağış bekleniyor. 

Meteoroloji'nin duyurusunun ardından sağanak yağış ve dolu başladı. Sağanak ve dolunun etkisi ile Topkapı'da altgeçidi su bastı. İki otomobil ve bir servis minibüsü ise sular içinde kaldı. Avrupa'nın ve Anadolu'nun birçok bölgesinde vatandaşlar zor anlar yaşadı.

 

SEL VE DOLU ANLARI...

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar