Meteoroloji'den İstanbul için bir kritik uyarı!

Meteoroloji'den İstanbul için bir kritik uyarı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün fırtına ve sağanak yağış uyarıları sonrasında İstanbul'da beklenen yağış sabahın erken saatlerinde başlarken, parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olduğu kentin bazı bölgelerinde ilerleyen saatlerde sağanak etkin olduğu görüldü. İstanbul için Meteoroloji'den yeni bir uyarı geldi.

Öğle saatlerinde Taksim gibi bazı bölgelerde yağmur yerini güneşe bıraktı. Bazı bölgelerde ise lodosla birlikte belirli aralıklar da sağanak yağış görülmesi dikkat çekti. Yapılan uyarılarda kentte yaşayan vatandaşların ulaşımda aksamalar, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve sel gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olması gerektiği vurgulanırken, lodosla birlikte çatı uçması, soba zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Yarın akşam içinde İstanbul'a kritik uyarı!

Meteoroloji yetkilileri, yarın akşam içinde İstanbulları uyardı. İstanbul'da yarın öğleden sonra akşam saatlerinde bir yağış daha bekleniyor. Yine lososla birlikte etkili olması beklenen yağışın pazar günü öğle saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar