Meteoroloji'den 4 kente uyarı!

Meteoroloji'den 4 kente uyarı!
Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, yurt genelinde sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, yurt genelinde sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar batıda 2-4 derece artarken doğuda 2-5 derece azalıyor. Yağışın Giresun, Rize, Artvin ile Trabzon’un batı ve doğusunda yer yer çok kuvvetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu (Karaman hariç),Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

2718584-ad85558182015835a51a5c96520f65f9.png

YAĞIŞLAR KARADENİZ'DE ETKİLİ OLACAK 

Yağışların, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Sakarya'nın doğusu, Bolu, Zonguldak, Düzce, Karabük, Ordu, Trabzon, Elazığ, Bingöl çevreleri ile Malatya’nın doğu ilçelerinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m2),Giresun, Rize, Artvin ile Trabzon’un batı ve doğu çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor.

SICAKLIK BATIDA ARTIYOR DOĞUDA AZALIYOR

Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, doğu bölgelerde 2 ila 5 azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar