Meteoroloji uyardı! Bu bölgeler sağanak yağış bekleniyor!

Meteoroloji uyardı! Bu bölgeler sağanak yağış bekleniyor!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, bugün yurdun büyük kesiminde sağanak yağış bekleniyor. Marmara'nın güney kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son tahminlere göre, yurdun bazı kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor. 


Güney Marmara, Ege'nin kuzeyi ile İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Akdeniz, İç Anadolu ile Karadeniz'in iç, Doğu Anadolu'nun batı ve kuzey kesimleri ile Güneydoğu Anadolu'nun batısının yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinde olacağı bekleniyor. 


Marmara bölgesi, parçalı bulutlu, güney kesimlerinin yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ÇANAKKALE °C, 23°C

İSTANBUL °C, 22°C

KOCAELİ °C, 26°C

EGE
Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimleri ile İç Ege'nin yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C, 28°C

MUĞLA °C, 28°C

ADANA °C, 28°C

ANTALYA °C, 24°C

HATAY °C, 26°C

İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde batı kesimlerden başlamak üzere zamanla bölge genelinin yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 20°C

ESKİŞEHİR °C, 21°C

KONYA °C, 24°C

BATI KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU °C, 20°C

KARABÜK °C, 23°C

ZONGULDAK °C, 20°C

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer çok bulutlu, iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ARTVİN °C, 25°C

SAMSUN °C, 19°C

TRABZON °C, 19°C

DOĞU ANADOLU
Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer çok bulutlu batı ve kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM °C, 20°C

KARS °C, 19°C

MALATYA °C, 27°C

VAN °C, 18°C

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu, zamanla parçalı, yer yer çok bulutlu, batısının gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN °C, 30°C

DİYARBAKIR °C, 30°C

GAZİANTEP °C, 28°C
 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar