Mete Gazoz altın madalyaya sevinemedi!

Mete Gazoz altın madalyaya sevinemedi!
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda klasik yay bireysel branşında mücadele eden Mete Gazoz, finalde İtalyan Mauro Nespoli ile karşılaştı. 22 yaşındaki milli sporcumuz rakibini 6-4 mağlup ederek altın madalya kazandı.

Aldığı madalya ile Türkiye okçuluk sporu tarihinde bir ilke imza atan Mete Gazoz, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile ne kadar özel bir genç olduğunu bir kez daha gösterdi.

Altın madalyaya giden yolda büyük bir disiplin ve ciddiyetle ilerleyen Mete Gazoz, kazandığı zaferin tadını tam olarak çıkartamadı.

Ülke olarak ne kadar zor bir dönemden geçtiğimiz gerçeğini çıktığı müsabakalarda aklının bir köşesinde sürekli olarak taşıyan Gazoz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'nin pek çok yerini etkisi altına alan yangın felaketiyle ilgili duygularını ifade etti.

Mete Gazoz şu satırları paylaştı:

Tokyo'da elde ettiğim başarı her ne kadar gurur verici olsa da, aklım ormanlarımızda. Tek dileğim bu felaketin bir an önce son bulması. Kaybettiğimiz canlar var. Canımız yanıyor. Yangınla mücadele eden tüm ekiplere kolaylıklar diliyorum.

mete-gazoz.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar