Mesut Özil imzalı formalar Neymar'ı geçti!

Mesut Özil imzalı formalar Neymar'ı geçti!
Mesut Özil’in Fenerbahçe'ye transferi sonrası gerçekleşen imza töreninde özel hazırlanan ve Özil'in imzaladığı 3 forma, toplam 36 bin 50 euro’ya satıldı.

Neymar'ı da ezdi geçti

Mesut Özil’in Fenerbahçe'ye transferi sonrası gerçekleşen imza töreninde özel hazırlanan ve Özil'in imzaladığı 3 forma, toplam 36 bin 50 euro’ya satıldı. Çubuklu forma, 26 bin euro ile Matchwornshirt sitesinden şimdiye kadar satışa çıkan tüm formalar arasında en yüksek meblağa ulaşarak rekor kırdı.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil’in imza törenine özel hazırlanan ve Özil’in imzaladığı 3 forma, toplam 36 bin 50 euro’ya satıldı. Özil'in imzaladığı çubuklu forma, şimdiye kadar satılan tüm formalar içinde rekor fiyata ulaştı. Özil'in imzaladığı çubuklu forma 26 bin euro, gold forma 4 bin 800 euro ve lacivert forma 5 bin 250 euro’ya alıcı buldu.

Mesut Özil’in imzaladığı, ismini ve 67 numarasını taşıyan çubuklu forma, Matchwornshirt sitesinden şimdiye kadar satışa çıkan tüm formalar arasında en yüksek meblağa ulaşarak rekor kırdı. Sitedeki daha önceki rekor satış, Neymar'ın 13 bin euro'ya satılan PSG formasına aitti.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar