Mesut Özil için birbirine girdiler! Hilal Kaplan'dan Fatih Altaylı'ya çok ağır sözler

Mesut Özil için birbirine girdiler! Hilal Kaplan'dan Fatih Altaylı'ya çok ağır sözler
Hilal Kaplan, Fatih Altaylı'nın yaptığı Mesut Özil paylaşımına tepki göstererek, "Mesut, bir Müslüman olarak Alman faşizminden yaka silkerek geldi ama ülkemizde de Altaylı gibi İslam düşmanları çok" ifadelerini kullandı. Altaylı'nın paylaşımında ise Özil'in Hindistan'da bir cami önünde çekilmiş fotoğrafı yer alıyor.

Sabah yazarı Hilal Kaplan, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla Fatih Altaylı'yı eleştirdi. Kaplan, son iki gündür Mesut Özil'le ilgili yazdığı yazılarla gündemde olan Altaylı'yı hedef alarak, "Mesut, bir Müslüman olarak Alman faşizminden yaka silkerek ülkemize geldi. Ama ülkemizde de Fatih Altaylı gibi İslâm düşmanları çok" dedi.

"ALMAN FAŞİZMİNDEN YAKA SİLKTİ"

Dün ve bugün yazdığı yazılardaki Mesut Özil hakkındaki sözleriyle dikkati çeken Fatih Altaylı'ya Hilal Kaplan'dan tepki geldi. Altaylı'nın, Özil'in cuma günleri attığı tweet'ler hakkında yazdığı yazıya ilişkin sosyal medyadaki tepkilere katılan Kaplan, "Mesut, bir Müslüman olarak Alman faşizminden yaka silkerek ülkemize geldi. Ama ülkemizde de Fatih Altaylı gibi İslâm düşmanları çok. Medyada belki Altaylı’yla karşı en net mücadele veren isim olarak söylüyorum: Mesut’un yanındayız" diye yazdı.

TARTIŞMANIN FİTİLİNİ ATEŞLEYEN TWEET 

Fatih Altaylı, Mesut Özil'in fotoğrafını paylaşarak, "Keşke arkana Hindistan dan bir camii değil de kendi ülkenden yanlış anlama Almanya değil Türkiye’den bir camii fotoğrafı koysaydın. Bir Ayasofya bir Süleymaniye" notunu düşmüştü. 

fatih-altayli.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar