Mesut Özil futbol kulübü satın alıyor! İki ünlü oyuncu da ortak oluyor

Mesut Özil futbol kulübü satın alıyor! İki ünlü oyuncu da ortak oluyor
Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil, futbol takımı sahibi oluyor. Özil’in satın alacağı Meksika Ligi’nde son sırada yer alan Necaxa Kulübü'nün ortakları arasında ünlü oyuncu Eva Longoria ve top model Kate Upton da yer alıyor.

Mesut Özil futbol kulübü satın alıyor!

Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil’in de içinde bulunduğu bir yatırımcı grup, Meksika Futbol Ligi (Liga MX) ekiplerinden Necaxa’nın yarısını almak üzere anlaşmaya vardı.

Hürriyet'ten Ertuğrul Güneş'in haberine göre, emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın önderlik ettiği grupta Özil’in yanı sıra ünlü oyuncu Eva Longoria, top model Kate Upton’la beyzbolcu kocası Justin Verlander da bulunuyor.

(Ünlü oyuncu Eva Longoria) 

eva-longoria.jpg

Kulübün sahibi Tinajero Ailesi’nin olayı doğruladığı ancak Meksika Futbol Ligi Yönetimi’nin henüz satışı onaylamadığı belirtildi. Onay gelmesi durumunda Meksika Ligi’nde ilk kez bu denli büyük bir ABD yatırımı gerçekleşmiş olacak.

(Ünlü model Kate Upton) 

kateupton.jpg

DOKUZ HANELİ RAKAM

Satış rakamı hakkında bir rakam telaffuz edilmese de Sportico’nun haberine göre verilen teklif dokuz haneli.1923 yılında kurulan, ‘Elektrikçiler’ lakaplı Necaxa şu anda 18 takımlı Meksika Ligi’nde son sırada bulunuyor. Kulübün tarihinde 3 lig, 8 Meksika Kupası, 2 Kuzey Amerika Şampiyonlar Ligi, 1 Kuzey Amerika Kupa Galipleri Kupası şampiyonluğu bulunuyor. 

Liga MX, 128 milyon nüfuslu Meksika’nın en popüler spor organizasyonu olduğu gibi ülkenin kuzey komşusu ABD’ye nüfusları yaklaşık 40 milyonu bulan Meksikalı ‘gurbetçiler’ tarafından da ilgiyle takip edilmekte.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar