Mervenur Polat cinayetinde yeni gelişme

Mervenur Polat cinayetinde yeni gelişme
Antalya'da 4,5 aydır kayıp olarak aranırken bir binanın çatısında folyoya sarılı cesedi bulunan Mervenur Polat cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı. Adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı, bir kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Mervenur Polat cinayetinde yeni gelişme

Antalya'da geçen yıl 19 Ekim günü arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrıldıktan sonra kendisinden uzun süre haber alınamayan 1 çocuk annesi Mervenur Polat'ın, geçen pazar günü Muratpaşa ilçesindeki bir evin çatısında folyoya sarılı cesedi bulunmuştu.

Polat'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Sabah saatlerinde yakınları ile Adli Tıp Kurumu morguna gelen Kenan Polat, kız kardeşinin cenazesini teşhis etti.

Polis olayla ilgili şüphelileri gözaltına alırken, Mervenur Polat'ın cenazesi, işlemlerin ardından götürüldüğü Kayseri'de toprağa verildi. 

Mervenur Polat'ın cinayet zanlısı 6 kişi, Cumhuriyet Savcısına ifade verdikten sonra tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Şüphelilerden Cüneyt Akyol Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürme, 'nitelikli cinsel saldırı' suçlarından, Ferdi T., Gökhan H. ve İbrahim H.Ş. Suç delillerini yok etme ve suçu gizleme suçundan, Aziz K. ise Suç delillerini yok etme ve suçu gizleme, uyuşturucu madde sağlamak ve ticaretini yapmak suçundan tutuklandı. Olayda cesedi bilmeden taşıdığı iddiasıyla hakimliğe çıkarılan S.G., adli kontrol şartı ile serbest kaldı. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar