Merve Özbey'den Demet Akalın açıklaması

Merve Özbey'den Demet Akalın açıklaması
Şarkıcı Merve Özbey, meslektaşı Demet Akalın'ın geçtiğimiz yıllarda kendisi hakkında yaptığı ve magazin gündemine bomba gibi düşen itiraf hakkında konuştu. Özbey, "Ben 4 yıl Demet Hanım sayesinde evime ekmek götürdüm. Aramızda bir borç olmaz" dedi.

Demet Akalın'ın, Merve Özbey'in çıkış şarkıcı olacak bir şarkıyı aldığını ve hayattaki en büyük pişmanlığının bu olduğunu açıklamasının ardından Özbey'den Akalın'a yanıt geldi.

Ortaköy'de bir mekanda gerçekleşen lansmana katılan Merve Özbey, "Pek etkinliklere gelmem normalde, bugün de makyaj etkinliğine makyajsız geldim" dedi.

Ünlü şarkıcı, "Sahnede çok ağır makyajlar yaptığım için yüzümde deformeler oluyor. O yüzden gündelik yaşamımda pek makyaj yapmıyorum" şeklinde konuştu.

Milliyet'te yer alan habere göre Merve Özbey'e, meslektaşı Demet Akalın'ın, "Hayatımda en büyük pişmanlığım; Merve Özbey'in bir şarkısı (Şerefime, Namusuma) vardı, çıkış şarkısı olacaktı. Onu aldım, o da dinlenmedi" sözleri hatırlatıldı.

"4 YIL DEMET AKALIN SAYESİNDE EVİME EKMEK GÖTÜRDÜM"

31 yaşındaki popçu, "Demet Hanım benim çok sevdiğim bir büyüğüm. Kendisine de söyledim yaptığı çok güzel bir büyüklük. Bir şarkı değil bin şarkı olsa da feda olsun. Asla bir burukluk olmadı içimde. Ben 4 yıl Demet Hanım sayesinde evime ekmek götürdüm. Aramızda bir borç olmaz" diyerek, Akalın'a kırgınlığı olmadığını belirtti.

İş adamı Kenan Koçak ile Merve Özbey, geçtiğimzi günlerde dünyaevine girmişti. 650 kişilik davetlinin katıldığı düğünde,

Merve Özbey'in nikah şahitliğini; Erdem Kınay, Demet Akalın, Bengü ve Aşkım Kapışmak yapmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar