Mersin'de freni boşalan tır dehşet saçtı!

Mersin'de freni boşalan tır dehşet saçtı!
Mersin'in Tarsus İlçesi'nde freni boşalan bir tır dehşet saçtı. Tır, kırmızı ışıkta beklemekte olan bir kamyona ve tıra çarptı. Kazada 3 sürücü de yaralandı.

Freni boşalan tır dehşet saçtı!

 

Mersin’in Tarsus ilçesinde freni boşalan tır bir kamyona ve başka bir tıra çarptı. Kaza, D-400 karayolu Tarsus ilçesi Yunus Emre Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Mustafa Pidek yönetimindeki 34 LC 0004 plakalı freni boşalan Tır, kırmızı ışıkta bekleyen Süleyman Duman kontrolündeki 33 ZC 168 plakalı kamyon ile 44 NE 233 plakalı Tır'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle Pidek yönetimindeki TIR'ın kupası fırladı, yangın çıktı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

tir-kirmizi-isikta-duran-kamyon-ve-tira-carpti-3-yarali-5242-dhaphoto3.jpg

Kazada yaralanan Mustafa Pidek, Süleyman Duman ve ismi öğrenilemeyen diğer Tır şoförü, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü. Mustafa Pidek'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Tır'da çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken, kaza nedeniyle kapanan kara yolu, araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

tir-kirmizi-isikta-duran-kamyon-ve-tira-carpti-3-yarali-5242-dhaphoto8.jpg

tir-kirmizi-isikta-duran-kamyon-ve-tira-carpti-3-yarali-5242-dhaphoto2.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar