Mersin'de Fadime Karabulut ve çocukları Murat ile Selda Karabulut koronadan hayatını kaybetti

Mersin'de Fadime Karabulut ve çocukları Murat ile Selda Karabulut koronadan hayatını kaybetti
Mersin'in Tarsus ilçesinde iş insanı Murat Karabulut (37), annesi Fadime Karabulut (65) ve ablası Selda Karabulut (40), birkaç gün arayla korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını, Tarsus'ta bir aileden üç kişiyi bir haftada hayattan kopardı. İlçede yaşayan iş insanı Murat Karabulut, 14 Kasım günü rahatsızlanıp, hastaneye kaldırıldı.

Korona virüs testi pozitif çıkan Murat Karabulut, Tarsus Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alındı. Durumu daha da ağırlaşan Murat Karabulut, hayatını kaybetti.

ANNE DE TUTUNAMADI

Oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan anne Fadime Karabulut da birkaç gün sonra korona virüs semptomları gösterince, hastaneye kaldırıldı. Korona virüs testi pozitif çıkan anne Karabulut da hayatını kaybetti.

SON OLARAK DA ABLA...

İki ferdi korona virüse yenilen ailede bir üzücü haber de abla Selda Karabulut'tan geldi. İlçedeki Sivaslılar Derneği'nde yöneticilik yapan Selda Karabulut, rahatsızlanınca Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada korona virüs testi pozitif çıkan abla Karabulut, tedaviye alındığı yoğun bakım servisinde yaşama tutunamadı. Seda Karabulut da annesi ve erkek kardeşiyle aynı mezarlığa defnedildi. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar